Fältservice

Vi installerar och driftsätter nya maskiner och pumpanläggningar. Vi utför service på era motorer och pumpar på plats hos er.

Med hjälp av kunnig personal och modern utrustning kan vi hjälpa er att utföra både underhållsservice och akutservice av er drivutrustning på plats, t.ex. lagerbyten. Detta är till stor hjälp då stora maskiner kan vara svåra och tidsödande att montera bort.

Vi utför även motorbyten hos er. Vi tar hand om allt från urkoppling, byte av motor, uppriktning med laser, inkoppling och renovering av er gamla motor. Ni får tillbaka en nyrenoverad motor till ert lager. Alternativt: ni köper en ny eller renoverad motor av oss och vi byter in er gamla.

Pumpar är en annan applikation som kan kräva en snabb service på plats. Med hjälp av ett stort lager av reservdelar och axeltätningar kan vi laga en trasig pump på plats utan att ni behöver montera bort den.

Laseruppriktning

Med hjälp av våra uppriktningslaser kan vi se till att minska slitaget på era lager och axeltätningar. Även på mindre drifter har laseruppriktning visat sig vara en lönsam investering. vi har laserutrustning för både direktkoppldedrifter och remdrifter.

Vi utför även mindre elinstallationer och felsökning på era styrsystem.

Elektrolindningar T Holm AB
Flygstaden Byggnad 111
826 70 Söderhamn
Tel: 0270-136 00
Fax: 0270-136 60
info@elektrolindningar.net
Producerad av
crossmenu